Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'yosemite'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Applications
  • Bootloader
  • Tools
  • MacPwn
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Chipset
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • Distro
  • iOS Tools
  • AMD Distro
  • MOBO Kexts
  • Members Only
    • System Kexts
    • Audio Kexts
    • Essential Kexts

Forums

  • News Feed
    • NewsFeed
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • AMD Help Center
    • AMD Mojave Help Center
  • Working Builds
    • Buyer's Guide Working Builds
  • Guides
    • Installation Guides
    • Troubleshooting
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
    • MacPwn Mojave Support
  • Members Only
    • Guides
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
    • macOS Mojave Support
    • macOS Mojave Vanilla Support Forum
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Distro
    • Niresh Catalina Help Forum
    • Niresh Mojave Help Forum
    • Niresh High sierra
    • Niresh Sierra
    • Niresh Yosemite
    • Niresh Mavericks
    • Niresh Mountain Lion
    • Niresh Lion
  • Supported Hardwares
    • Working Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 574 results

  1. Picture: http://gyazo.com/84d9b946860f28e86872d0ab1739639f As you can see it's stuck, I left it the whole night, still not changing Please help
  2. Hello everyone! I'm having some trouble when trying to boot up Mac OS X from the Yosemite zone bootloader, I've installed Mac OS in a different hard drive than Windows. When I installed Yosemite I used the boot flags "/amd64 npci=0x2000 -V" and it completed smoothly. However, when I try to boot into my Mac OS X partition from the yosemite zone bootloader It will always get stuck. Verbose mode shows a message saying RTC: Lost Battery Power. Also, when I try to add boot flags to the yosemite bootloader it will show "can't find /amd64", so I have to add the boot flags by booting Mac OS X from the Yosemite Zone USB installer. Here is what the verbose mode shows: My specs: Geforce GTX 660 OC 2GB AMD FX-8350 GIGABYTE GA-990XA-UD3 PD: recently I'm having some issues with my ram, for some reason my computer only says that half of the ram is usable, the other half is "Hardware Reserved", I don't know if this has something to do with my problem. Thank you so much.
  3. Hi, I'm new to this whole hackintosh thing, and i'm getting some problems when booting from my USB (I'm trying to install Mac OS X Yosemite 10.10.1). I already formatted my USB using transmac, and I restored the disk image with the "Yosemite-Zone.dmg" file. Also, I made sure to change my bios settings correctly. My problem is, when I boot from my USB and select "Yosemite Zone", it brings me to a screen with the hackintosh logo and stays there, and I can never continue to the next step to install hackintosh. Here is what the screen looks like: (this is not my picture. I got this picture from the internet, but my screen looks exactly the same) Specs of my PC: Intel core i5 7500 (cpu) 16gb of ram (ram) GeForce GTX 1060 3GB (gpu) Gigabyte H110M-a (motherboard) Can someone please help me with this problem Thanks in advanced
  4. Audio noise on startup Installed yosemite in my aspire 5749 . All is playng like a charm but i've got a problem with audio. During sturt up yosemite I hear noise by the mic , after logon and few seconds all come perfect without noise and distortion. How i can solve the mic issue on startup? Thanks to all for the coming help!!!!
  5. Hi guys! I'm trying to install Yosemite on a VMWare Virtual Machine with the Yosemite-Zone.iso disc image. I have VMware player on Windows 8.1 Host, and I installed the Unlocker 2.0.2. When I created the virtual machine, I choose: 4096 MB of RAM (I have 6 GB on my laptop), 2-core processor, Apple Mac OS X 10.10 as guest operating system, a single-file stored 40 GB hard drive and obviously the iSO file. But when I boot the VM, it stucks like in the attached picture. How can I resolve? Thank you!!
  6. After a fresh installation of Yosemite in my laptop (Acer Aspire 5742 Core i5-M40) I discover that my wifi is recognised correctly but when I explore to connect to existing network it doesn't shows me the list, instead shows me the message "Looking for network" but after few seconds the message disappears and no networks were found. I have 3 network created in different router but none is discovered by my laptop. Wifi card works property in others SO because I ready tested on Ubuntu 14.04, Windows and iAtkos ML2 (10.8.4). Any suggestions?
  7. - CPU ( Intel Core i3 2330M 2,2 Ghz) - Graphic Card (Intel Graphics HD 3000) - MotherBoard Chipset (Intel HM 67 Express) - Wlan (BCM4313 802.11b/g/n Wireless LAN) - Ethernet (RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet) - Audio Card (6 Series/C200 Series Chipset Family High Definition Audio ) When I upgrade from 10.9 -> 10.10, wow, nothing changed in the system. I see a log in /OS X Install Data/ia.log, any idea for this problem? Please help me!: Oct 17 20:31:50 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: @(#)PROGRAM:Install PROJECT:Install-845 Oct 17 20:31:50 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: @(#)PROGRAM:IA PROJECT:InstallAssistant-532 Oct 17 20:31:50 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Hardware: MacBookPro8,1 @ 2.19 GHz (x 4), 8192 MB RAM Oct 17 20:31:50 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Running OS Build: Mac OS X 10.9 (13A603) Oct 17 20:31:50 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Env: PATH=/usr/bin:/bin:/usr/sbin:/sbin Oct 17 20:31:50 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Env: TMPDIR=/var/folders/8g/3t5pz9n55jj905psts5pdv_r0000gn/T/ Oct 17 20:31:50 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Env: SHELL=/bin/bash Oct 17 20:31:50 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Env: HOME=/Users/vanvo Oct 17 20:31:50 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Env: USER=vanvo Oct 17 20:31:50 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Env: LOGNAME=vanvo Oct 17 20:31:50 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Env: SSH_AUTH_SOCK=/tmp/launch-dIb3ew/Listeners Oct 17 20:31:50 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Env: Apple_PubSub_Socket_Render=/tmp/launch-jVh3Rv/Render Oct 17 20:31:50 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Env: __CF_USER_TEXT_ENCODING=0x1F5:0:0 Oct 17 20:31:50 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Env: __CHECKFIX1436934=1 Oct 17 20:31:50 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Using distribution archive from /Applications/Install OS X Yosemite.app/Contents/SharedSupport/OSInstall.mpkg Oct 17 20:31:51 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Configuring products from SharedSupport folder Oct 17 20:31:51 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Install is double-dmg. Not adding chunklist to download list. Oct 17 20:31:51 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Using product <OSInstallDVDProduct> based on media at /Applications/Install OS X Yosemite.app/Contents/SharedSupport at distance 5 Oct 17 20:31:51 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Using product <OSInstallESDProduct> based on distribution at /Applications/Install OS X Yosemite.app/Contents/SharedSupport/OSInstall.mpkg at distance 5 Oct 17 20:31:51 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Checking Software Update catalog URL https://swscan.apple.com/content/catalogs/others/index-10.10-10.9-mountainlion-lion-snowleopard-leopard.merged-1.sucatalog Oct 17 20:31:51 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: No available package ref for compatibility update. Ignoring. Oct 17 20:31:56 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Using product <OSSoftwareUpdateCatalogProduct> from product keys (null) at distance 25 Oct 17 20:32:01 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: LSExceptions [0x6000000ad3e0] unloaded Oct 17 20:34:59 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: IATool launched Oct 17 20:34:59 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Connected to IATool 674a80 Oct 17 20:35:01 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistantTool[355]: GetModel: model = MacBookPro; major rev = 8; minor rev = 1 Oct 17 20:35:01 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistantTool[355]: Machine appears to be AR capable Oct 17 20:35:01 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistantTool[355]: Not an FDE volume, won't stash FDE Oct 17 20:35:01 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistantTool[355]: Staged principal user cookie to /var/db Oct 17 20:35:01 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Preventing machine sleep. Oct 17 20:35:01 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Using product IA_PKSecureNetEnabledProduct <file:///OS%20X%20Install%20Data/> at distance 5 Oct 17 20:35:01 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Using mutable product path: /OS X Install Data Oct 17 20:35:01 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Retrieving 0 packages (0.000 GB) Oct 17 20:35:03 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Verifying InstallMacOSX.pkg/InstallESD.dmg Oct 17 20:35:48 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Finished operation queue Oct 17 20:36:06 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Linking self-contained dmg into mutable product Oct 17 20:36:06 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Opening /OS X Install Data/InstallESD.dmg Oct 17 20:36:07 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Extracting boot files from /Volumes/OS X Install ESD/BaseSystem.dmg Oct 17 20:36:08 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Extracting Boot Bits from Inner DMG: Oct 17 20:36:09 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Copied kernelcache Oct 17 20:36:09 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Copied Boot.efi Oct 17 20:36:09 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Copied PlatformSupport.plist Oct 17 20:36:09 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Ejecting disk images Oct 17 20:36:10 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Generating the com.apple.Boot.plist file Oct 17 20:36:10 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: com.apple.Boot.plist: { "Kernel Cache" = "/OS X Install Data/kernelcache"; "Kernel Flags" = "container-dmg=file:///OS%20X%20Install%20Data/InstallESD.dmg root-dmg=file:///BaseSystem.dmg"; } Oct 17 20:36:10 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Done generating the com.apple.Boot.plist file Oct 17 20:36:10 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Blessing / -- /OS X Install Data Oct 17 20:36:10 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistantTool[355]: Blessing Mount Point:/ Folder:/OS X Install Data plist:com.apple.Boot.plist Oct 17 20:36:10 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistantTool[355]: ***************************** Setting Startup Disk ***************************** Oct 17 20:36:10 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistantTool[355]: ****** Path: / Oct 17 20:36:10 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistantTool[355]: ****** Boot Plist: /OS X Install Data/com.apple.Boot.plist Oct 17 20:36:10 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistantTool[355]: /usr/sbin/bless -setBoot -folder /OS X Install Data -bootefi /OS X Install Data/boot.efi -options config="OS X Install Datacom.apple.Boot" -label OS X Installer Oct 17 20:36:10 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistantTool[355]: Bless on / succeeded Oct 17 20:36:11 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistantTool[355]: -[iATool writeMessageTracerToDisk:installMethod:diskType:freeSpace:totalSize:systemVersionString:withAutData:] threw exception name='NSInvalidArgumentException', reason='*** -[NSFileManager copyItemAtPath:toPath:error:]: source path is nil', callStack=( 0 CoreFoundation 0x00007fff98cde41c __exceptionPreprocess + 172 1 libobjc.A.dylib 0x00007fff9a0bae75 objc_exception_throw + 43 2 CoreFoundation 0x00007fff98cde2cc +[NSException raise:format:] + 204 3 Foundation 0x00007fff8eb99457 -[NSFileManager copyItemAtPath:toPath:error:] + 105 4 InstallAssistantTool 0x000000010708ce60 InstallAssistantTool + 28256 5 InstallAssistantTool 0x000000010708b636 InstallAssistantTool + 22070 6 CoreFoundation 0x00007fff98bc9dec __invoking___ + 140 7 CoreFoundation 0x00007fff98bc9c54 -[NSInvocation invoke] + 308 8 CoreFoundation 0x00007fff98c6c7a6 -[NSInvocation invokeWithTarget:] + 54 9 CoreFoundation 0x00007fff98c3c384 ___forwarding___ + 452 10 CoreFoundation 0x00007fff98c3c138 _CF_forwarding_prep_0 + 120 11 CoreFoundation 0x00007fff98bc9dec __invoking___ + 140 12 CoreFoundation 0x00007fff98bc9c54 -[NSInvocation invoke] + 308 13 Foundation 0x00007fff8eb76c67 -[NSConnection dispatchInvocation:] + 135 14 Foundation 0x00007fff8eb7692d -[NSConnection handleRequest:sequence:] + 1434 15 Foundation 0x00007fff8eb1dcf0 -[NSConnection handlePortCoder:] + 652 16 Foundation 0x00007fff8eb1d628 -[NSConnection dispatchWithComponents:] + 50 17 Foundation 0x00007fff8eb01ed8 __NSFireMachPort + 257 18 CoreFoundation 0xOct 17 20:36:11 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistantTool[355]: GetModel: model = MacBookPro; major rev = 8; minor rev = 1 Oct 17 20:36:11 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistantTool[355]: Machine appears to be AR capable Oct 17 20:36:11 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistantTool[355]: Stash commit success Oct 17 20:36:11 vanvos-Mac-Pro.local InstallAssistant[336]: Commit was successful
  8. Hi guys, I've installed Yosemite-zone, but i have some issues: 1) wifi doesn't work. 2) graphics does't work (i can´t change the resolution). My laptop specs Processor Intel Core i3 2350M @2.30Ghz Video Card Intel HD 3000 RAM 1x4 GB Audio IDT Bluetooth Dell 1701 Wireless Broadcom 4313 a/b/g/n Ethernet Realtek 8101 10/100/1000 USB Card Reader Multi Flash Reader TouchPad and Keyboard Alps TouchPad Battery Integrated Integrated Webcam Integrated Thanks a lot in advance again Regards
  9. Hello, I have install Yosemite on my laptop, but now after the installation its doesnt boot. Can someone help me ? I add a photo of the freezing point.
  10. Hi everyone, I'm trying to install Yosemite on a laptop, exactly Asus x55c. any boot flag I use, I always have this problem. please, can anyone tell me where I am wrong? Root device uuid is '092465652 etc.... Please answer me if you can, I have banged this issue for a while! Thank you all
  11. Yosemite installation went without issues. It is running very well, but cannot seem to activate iMessage. Actually it would activate and then iMessage would deactivate a second later. I have used latest FixiMessage(FileNVRAM.dylib), but did not work. For smbios, clover config does not work, so i used chameleon wizard. But i cannot put UUID and Board ID. Any help will be greatly appreciated. Thank you Spec: MS-7594MA motherboard (non uefi) Intel Core 2 Duo E7500 Nvidia Geforce GT620
  12. Can anyone specify the best or minimum NVidia GPU for Yosemite OS? Can someone list it? including the best GPU that can be supported with the nvidia web drivers. Does GT730 is supported? I only have DDR3 slot for my motherboard.
  13. FINALLY IT'S WORKING THANKS TO @HACKINTOSHZONE But i have single problem, My graphic card Radeon x1950 Pro not working, It used to work good on Snow Leopard but now its not on Yosemite i don't know why ... any kext needed ?? Here the kext used to work good for me on Snow Leopard ATIRadeonx1000.kext ATINDRV.Kext ATIRNDRV.Kext Any Help ? Taha
  14. Hi, I have just downloaded the Yosemite Niresh's Version so I uninstalled the Mavericks version. I did through Virtual Box. For Mavericks it worked perfectly but for Yosemite the installation is stuck at 2 minutes for 2 hours now. I tried the coding version but when I reboot the mac OS there is no OS. Please help how to fix the 2 minutes issue. Thanks a lot guys
  15. Hello, Currently I am working on an Hackintosh by using my current computer. My current compute has an AMD FX-6100 and AMD Radeon HD 7570 Drivers. However I am not able to comfortably do the installation because the 7570 is always in low resolution. I have installed Mountain Lion today but modifying kext's don't work. Is there any way to make AMD Radeon HD 7570 work with Niresh? I have 2 screens, both being 1920x1080p Thanks.
  16. My hackintosh on Yosemite wont load after this part: localhost com.apple.xpc.launchd[1] <Error>: cache-log: signaled: Trace/BPI trap: 5. can anyone help?
  17. https://www.maconpc.com/files/file/528-macpwn-yosemite/ Will there be an Update for the Developer Preview 4? Or just the new Public Beta?
  18. My computer config: Motherboard Gigabyte GA-990 FXA-UD3 Rev 4.0 Processor FX 8320 2x4 GB Ram Corsair Vengeance 1600Mhz I need help to how config my bios to install it, why when i use the command \amdfx -v, how says the tutorial, charge the codes for some time and computer restart.
  19. Hi,I was trying to install Yosemite-Zone. When I try to boot the Installer from the USB (I use an hard disk as USB) with the flags: -x -v -f GraphicsEnabler=No USBBusFix=Yes ncpi=0x2000 (or ncpi=0x3000),and after the screen when it’s loading kexts (I think),the screen becomes black and I have to force restart it. I’m trying to install it on an Asus Notebook (T550LJ) and here’s the spec: Processor: Intel i5 5200U GPU: Nvidia GeFoce 920M
  20. I get some super strange crash on clover legacy. I ve already tried the iso on disc, but i get the same error. The maschine i have can boot snow leopard and archieved this already. http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.6.8/Portables#Thinkpad_T400 This Laptop has Legacy BIOS, but boots yosemite with iboot 3,3 but there i get the acpi plattform error, and then the kernel panics and halts. If it helps i can post the clover crash screen. RIP is at a super low number 0x7000h or sth.. which is weird.
  21. I can't install OS X YOSEMITE on my computer which enter booting? Components Processor Intel Core 2 Quad Q6600 Graphic AMD Radeon HD 7700 8GB RAM Motherboard (ms - Microstar g33m 7357)
  22. Hi, i have a problem in the first boot of hackintosh yosemite zone, it installs perfectly but, it says a error /sorry bad english\ : Com.apple.applefscompres- Screenshot:
  23. Built Sirra like Yosemite which runs on every windows based pc. Sierra doesn't run on every pc
  24. I am using hackintosh Yosemite on hp pavilion dv3 2100 series in which everything is going Perfectly but it is not recognizing USB 2.0 I have tried all the usb kext. One of the kext worked but after reboot it again did not work. Then I have to reinstall kext and again reboot to use USB. PLEASE HELP ME OUT.
  25. Hello guys, i tried to install Yosemite zone 10.10 on my Lenovo All in One C260 (touch model) with intel j2900 quad core, 4gb ram, Intel hd graphic, uefi bios. it boots from pen drive and when it arrives in the boot menu (maybe clover) it says me install yosemite, then appears the Apple logo on a black background and it stucks. I tried with boot flags: -x -v PCIRootUID=1 but then it said me: Root Device uuid is.. And it stucks. I don't know what can i do. Help me please.
×
×
  • Create New...