Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'post installation'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Applications
  • Bootloader
  • Tools
  • MacPwn
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Chipset
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • Distro
  • iOS Tools
  • AMD Distro
  • MOBO Kexts
  • Members Only
    • System Kexts
    • Audio Kexts
    • Essential Kexts

Forums

  • News Feed
    • NewsFeed
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • AMD Help Center
    • AMD Mojave Help Center
  • Working Builds
    • Buyer's Guide Working Builds
  • Guides
    • Installation Guides
    • Troubleshooting
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
    • MacPwn Mojave Support
  • Members Only
    • Guides
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
    • macOS Mojave Support
    • macOS Mojave Vanilla Support Forum
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Distro
    • Niresh Catalina Help Forum
    • Niresh Mojave Help Forum
    • Niresh High sierra
    • Niresh Sierra
    • Niresh Yosemite
    • Niresh Mavericks
    • Niresh Mountain Lion
    • Niresh Lion
  • Supported Hardwares
    • Working Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 3 results

  1. it is showing intel hd 4000 4MB. but my laptop has 1792 MB of that. I searched on the web about this but I am confused what to do. And laptop is flickering in some apps(I think this is due to the above mentioned thing). after installation I installed kest for battery and wifi. nothing else I replaced EFI with the bootable pen drive's EFI partition to install clover. and I didn't changed the config.plist file. yesterday I edited the config.plist file for Intel hd 4000 in graphics tab, and when I restarted it started giving kernel panics. today I have reinstalled macOS, so I don't want to mess up again. (for me fresh install is taking 5-6 trials) please, please, please help me. thank you
  2. I am recieving a black screen post installation.I am using lenovo g500 4gb ram intel i3.I tried using bootflags nv_disable=1.But no use.Please help me
  3. Everything works except slow & glitchy graphics?? Help About this Mac: Overview: iMac; Processor 3.31 GHz Intel Core i3; Memory 32GB 2133 MHz DDR4; Graphics Intel HD Graphics 530 6 MB Specs OS macOS Sierra 10.12.3, Fresh Install MB MSI H110M-G (Gaming) RAM Geil 2 x 16 GB DDR4 2133 CPU Intel Core i3 6300T 3300 MHz Storage SSD Sandisk Ultra II Sata 6Gb 480 GB
×
×
  • Create New...